Στέφανος Κασσελάκης: Δεν θέλω κανείς να παραιτηθεί από βουλευτής για να μπω εγώ στη Βουλή

15:53 - 21/09/2023

Δεν πρόκειται να ζητήσει την παραίτηση κανενός ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου, στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, να μπορεί να βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα. Τόσο η Έλενα Ακρίτα όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος -δύο εκ των τριών δηλαδή βουλευτών Επικρατείας που θα μπορούσαν να παραιτηθούν για να δώσουν την ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθούν ούτε η Έλενα, ούτε ο ναύαρχος, ούτε ο Όθωνας για να μπω στη Βουλή

Το μόνο που θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης, λένε συνεργάτες του, εάν εκλεγεί πρόεδρος, είναι «να πηγαίνουν όλοι μαζί στην κοινωνία μαζί του»

Διαβάστε το στο

Κασσελάκης: Δεν θα ζητήσω από κανέναν να παραιτηθεί από βουλευτής Επικρατείας

Ο Στέφανος Κασσελάκης εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ζητήσει καμία παραίτηση από τους τρεις βουλευτές Επικρατείας του κόμματος, όπως αναφέρουν συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τους πέταξε την καρέκλα στα μούτρα: Δεν θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής για να παρω την θέση του

Απο το πρωι δυο απο τους τρεις βουλευτές επικρατειας του Συριζα ( Ηλιοπουλος και Άκριτα) δηλώνουν πως δεν θέλουν να θυσιάσουν την έδρα τους στη βουλη για να ανοίξει ο δρόμος να μπει ο Κασσελακης στη βουλη που ειναι στους επιλαχόντες του επικρατειας. Απο την πλευρά του ο Στεφανος Κασσελακης τους έτριψε την καρέκλα στα […] Τους πέταξε την καρέκλα στα μούτρα: Δεν θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής για να παρω την θέση του - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)