Χανιά: Κρούσμα Candida Auris σε ασθενή – Νοσηλεύεται σε απομόνωση

19:58 - 22/09/2023

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Χανίων έπειτα από κρούσμα του μύκητα candida auris που εντοπίστηκε σε ασθενή που νοσηλεύεται σε απομόνωση. Ένα κρούσμα του μύκητα candida auris εντοπίστηκε σε ασθενή που νοσηλεύεται σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, μιλώντας στο τοπικό μέσο zarpanews.gr, επιβεβαίωσε το κρούσμα αφορά περιστατικό ασθενούς […] Το άρθρο Χανιά: Κρούσμα Candida Auris σε ασθενή – Νοσηλεύεται σε απομόνωση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός στα Χανιά: Κρούσμα Candida Auris σε ασθενή – Νοσηλεύεται σε απομόνωση

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Χανίων έπειτα από κρούσμα του μύκητα candida auris που εντοπίστηκε σε ασθενή που νοσηλεύεται σε απομόνωση. Όπως επιβεβαίωσε στο zarpanews.gr o διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, το κρούσμα αφορά περιστατικό ασθενούς ο οποίος πρόσφατα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από μακρά νοσηλεία εκεί. Η […] The post Συναγερμός στα Χανιά: Κρούσμα Candida Auris σε ασθενή – Νοσηλεύεται σε απομόνωση first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά