«Λύγισε» η Σάκκαρη μετά τον τίτλο στο Μεξικό: «Τον αφιερώνω στον παππού μου, που έφυγε πέρσι» - Βίντεο

06:00 - 24/09/2023

Η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε μετά την τεράστια επιτυχία της στη Γουαδαλαχάρα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινήθηκε η Σάκκαρη μετά τον τίτλο στο Μεξικό: «Τον αφιερώνω στον παππού μου, που έφυγε πέρσι»[Βίντεο]

Η Μαρία Σάκκαρη είναι πρωταθλήτρια στη Γουαδαλαχάρα κάνοντας για ακόμη μια φορά την χώρα μας περήφανη. Σάκκαρη: Κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της (WTA1000) και έγραψε ιστορία Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε 7-5,6-3 την Κάρολιν Ντόλεχαϊντ στη Γουαδαλαχάρα και κατέκτησε τον 2ο και τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στον 9ο […] Το άρθρο Συγκινήθηκε η Σάκκαρη μετά τον τίτλο στο Μεξικό: «Τον αφιερώνω στον παππού μου, που έφυγε πέρσι»[Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Καιρός: Σαββατοκύριακo με 22άρια, ισχυρούς νοτιάδες και σκόνη - Πού αναμένονται βροχές

ΗΠΑ: Η Νότια Κορέα έθεσε σε τροχιά τον πρώτο της κατασκοπευτικό δορυφόρο - Δείτε βίντεο

Πετραλιάς: Ένα μεγάλο μέρος της αναβάθμισης οφείλεται στη μείωση των κόκκινων δανείων μέσω του «Ηρακλή»

Συρία: Αναφορές για ισραηλινή πυραυλική επίθεση στην περιοχή της Δαμασκού

Παπαθανάσης: Η επενδυτική βαθμίδα δείχνει ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους

Σέρρες: Συνελήφθη 65χρονος αρχαιοκάπηλος - Είχε στο σπίτι του νομίσματα, ανιχνευτή μετάλλων και βιβλία