Αγαπηδάκη: Κίνδυνος λεπτοσπείρωσης στη Θεσσαλία – Ανησυχία για τη νέα κακοκαιρία

10:46 - 24/09/2023

«Συνεχίζουμε να μοιράζουμε προστατευτικό εξοπλισμό στους πολίτες για να αποφεύγουν όσο μπορούν την επαφή με τα στάσιμα ύδατα και τη λάσπη. Επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος της λεπτοσπείρωσης, η οποία πολλές φορές εμφανίζεται, όπως μας λένε γιατροί, με ήπια συμπτώματα», επισήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, αναφορικά με την υγειονομική κατάσταση στη Θεσσαλία, η οποία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πεζοναύτες, ελικόπτερα και φρεγάτες στη Θεσσαλία για την επερχόμενη κακοκαιρία

Σε ετοιμότητα για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας στη Θεσσαλία τέθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Παράλληλα, συνεχίζουν να συνδράμουν στις πληγείσες από τη φονική κακοκαιρία Daniel περιοχές. Σε πλήρη συντονισμό με την Πολιτική Προστασία, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Την ίδια στιγμή, μέλη και ... Περισσότερα To άρθρο Πεζοναύτες, ελικόπτερα και φρεγάτες στη Θεσσαλία για την επερχόμενη κακοκαιρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κλειστά τα σχολεία 25 με 27 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλία εν όψει της νέας κακοκαιρίας

Nα μη λειτουργήσουν κατά περίπτωση οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη και Τετάρτη, καθώς αναμένεται νέα κακοκαιρία, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε νωρίτερα την Κυριακή (24.09.2023) στην Πολιτική Προστασία. Στη Λάρισα μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης ... Περισσότερα To άρθρο Κλειστά τα σχολεία 25 με 27 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλία εν όψει της νέας κακοκαιρίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Προσλήψεις συμβασιούχων στον Δήμο Βόλου

Φάμελλος: Το φορολογικό νομοσχέδιο δεν καταπολεμά τη φοροδιαφυγή αλλά την ενισχύει

Ερντογάν σε ΗΠΑ: Προχωρήστε με τα F-16 για να προωθήσουμε την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Κερατσίνι: Γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε ταξί – Μεταφέρθηκε στο Θριάσιο

Ερευνες στις ΗΠΑ για καλλιέργειες ανθεκτικές στην ξηρασία

Εργαστήρι στον Βόλο για τη διαχείριση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας