Στέφανος Κασσελάκης για Αλέξη Τσίπρα: Τον τιμώ και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει.
13:58 - 25/09/2023
Αλέξης Τσίπρας είναι κοινή συνισταμένη όλων των μελών, όλων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον τιμώ, είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει. Ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από το περιστύλιο της Βουλής μετά τη συνάντηση που είχε με τον […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κασσελάκης: Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα
«Τον τιμώ και είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή», είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή τους - «Σου εύχομαι σιδεροκέφαλος, θα σου χρειαστεί», του ευχήθηκε νωρίτερα ο τέως πρόεδρος του κόμματος - Ολόκληρος ο διάλογός τους
Διαβάστε το στο Κασσελάκης μετά την συνάντηση με Τσίπρα: Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μόνη συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων ψηφοφόρων», τόνισε σε δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μόνη συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων ψηφοφόρων», τόνισε σε δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.«Τον τιμώ και είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚασσελάκης: «Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα» – Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση
Την ευχή να διατηρήσει ζωντανή την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα και να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη συνάντησή του με τον προκάτοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ.Κασσελάκης δήλωσε:
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών στο ΣΥΡΙΖΑ. Τον τιμώ και είμαι εδώ να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του».
Νωρίτερα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του τέως πρωθυπουργού στη Βουλή, προτού ο Στέφανος Κασσελάκης αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου. Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσε στη Βουλή ο πρώην υπουργός το
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr