Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέθανε η μητέρα του – «Μάνα μου, σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου» – Σε βαρύ πένθος μια μέρα μετά τον γάμο του

20:00 - 25/09/2023

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor και ηθοποιός μόλις μια μέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor και ηθοποιός μόλις μια μέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρά προβλήματα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας