Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας

23:37 - 26/09/2023

Την τελευταία πνοή άφησε την Τρίτη ο Δημήτρης Μαχαίρας, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός. Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Μαχαίρας, άφησε την τελευταία πνοή του την Τρίτη (26/9), έχοντας δώσει μάχη με αρκετά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς, νικήθηκε από τον καρκίνο. Ο αγαπητός δημοσιογράφος είχε περάσει από πολλές συχνότητες. Έχοντας εργαστεί […] The post Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας

Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε δουλέψει σε αρκετά ραδιόφωνα της χώρας, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα γνωστός και να έχει […] The post Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας

«Έφυγε» από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης 26/09 ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας μετά την μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε δουλέψει σε αρκετά ραδιόφωνα και πρόσφατα είχε μάθει ότι πάσχει από την επάρατη νόσο. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η εξομολόγηση του για […] The post Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»