Κασσελάκης για την κακοκαιρία στον Βόλο: Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια

00:00 - 28/09/2023

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δεν προστατεύεις την πόλη και τους πολίτες», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στ. Κασσελάκης για κακοκαιρία: Δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια- Συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις τους πολίτες

«Η σκέψη μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα απόψε» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει… Στ. Κασσελάκης για κακοκαιρία: Δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια- Συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις τους πολίτες - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στέφανος Κασσελάκης για κακοκαιρία: Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια – Συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις τους πολίτες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «η σκέψη μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα απόψε. Το συντομότερο θα είμαι στο πλευρό τους».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Europa League - Δείτε τα γκολ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ανήλικα αδέλφια, πρώην όμηροι της Χαμάς περιγράφουν όσα έζησαν - «Έκαψαν το πόδι κάθε παιδιού με εξατμίσεις»

Κεραμέως για την επιστολική ψήφο: 40 ημέρες πριν τις εκλογές θα λάβουν τον φάκελο οι εκλογείς

Πόλεμος στο Ισραήλ: 55 μέρες στα χέρια της Χαμάς - Η Μία και η Αμίτ αναπνέουν ξανά αέρα ελευθερίας - Βίντεο και φωτογραφίες

Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ (22:00, Cosmote Sport 6) - Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Πιερρακάκης: Η τεχνητή νοημοσύνη θα μας βοηθήσει να δημιουργούμε μεγάλες δεξαμενές γνώσης