Νοσοκομείο Μεταξά: Έδωσαν εξιτήριο σε ασθενή χωρίς να του κάνουν το χειρουργείο

13:37 - 28/09/2023

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα και οι κακοδαιμονίες στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά». Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) καταγγέλλει περιστατικό στο νοσοκομείο Μεταξά, που όπως λέει αποδεικνύει τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία και τα οποία ταλαιπωρούν τους ασθενείς βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους. Σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ, ο γιατρός […] The post Νοσοκομείο Μεταξά: Έδωσαν εξιτήριο σε ασθενή χωρίς να του κάνουν το χειρουργείο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε στην παράταση ο Παναθηναϊκός

Την Κυριακή 10/12 η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική αγορά από τον Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πήλιο: Οι εκδρομείς των Χριστουγέννων επιστρέφουν – «Κερδίζουν» οι πληρότητες των ξενοδοχείων τις καταστροφικές πλημμύρες

ΑΕΚ – Μπράιτον: Το πέναλτι μέσω VAR για το 1-0 των Άγγλων

Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι 11 δεν σεβάστηκαν τον κόσμο μας, έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους – Γιατί πήγε ο Τσίπρας

Μπράτης: Εγώ που είμαι γκέι, πληρώνω την ίδια εφορία με έναν στρέιτ άντρα, θα έπρεπε να έχω ίδια δικαιώματα παντού