Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Αγωνία για τον κυβερνήτη – Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

15:28 - 28/09/2023

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι σωστικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου Α-109 πολιτικού τύπου που κατέπεσε στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραλία Μαντούδι όπου κατέπεσε το ελικόπτερο, έχουν ήδη σπεύσει 4 σκάφη του Λιμενικού και δύο ιδιωτικά, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ένα ελικόπτερο Super Puma. Παράλληλα, καταφθάνουν άνδρες της […] Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Αγωνία για τον κυβερνήτη – Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πιλότο – Εξανεμίζονται οι ελπίδες

Οι τόνοι λάσπης και φερτών υλικών που έχουν πέσει στη θάλασσα δυσχεραίνουν τις έρευνες

Διαβάστε το στο in.gr

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Ακαρπες οι έρευνες για τον χειριστή που αγνοείται – Το χρονικό και οι μαρτυρίες [βίντεο]

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Ακαρπες είναι οι έρευνες γα το πιλότο καθώς τις δυσχεραίνουν η θολή θάλασσα, τα ρεύματα και τα φερτά υλικά. Το σημείο που ερευνάται έχει βάθος γύρω στα 50 με 60 μέτρα, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Στις έρευνες εκτός από τέσσερα πλωτά σκάφη του Λιμενικού και δύο ιδιωτικά συμμετέχει […] Το άρθρο Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Ακαρπες οι έρευνες για τον χειριστή που αγνοείται – Το χρονικό και οι μαρτυρίες [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Άκαρπες οι έρευνες για τον πιλότο – Ποια σενάρια εξετάζονται

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας για τον εντοπισμό του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο των ερευνών εκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετέχει και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο […] The post Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Άκαρπες οι έρευνες για τον πιλότο – Ποια σενάρια εξετάζονται appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας για τον εντοπισμό του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο των ερευνών εκτός από σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετέχει και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο […] Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που έπεσε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Χαμός στην ΕΡΤ οταν η Ελένη Ροδά σηκώθηκε και τραγούδησε ένα πασίγνωστο τραγούδι που όλη η Ελλάδα ήξερε απο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Τουρκια-Ισραηλ: Η αντιπαράθεση τους πέρασε στις μυστικές υπηρεσίες

Εάν η Τουρκία θέλει «φιλία», τότε ας αφοπλιστεί!

Σάλος στο Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου με παίχτη που έχασε απο την πρώτη ερώτηση

Αποτίμηση της Διακήρυξης των Αθηνών Μητσοτάκη – Ερντογάν

11% αύξηση μισθών στη Γερμανια μετά απο σκληρές διαπραγματεύσεις