«Λύγισε» ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κηδεία της μητέρας του: «Πέταξε» το βιβλίο συλλυπητηρίων

14:37 - 29/09/2023

Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποχαιρετά τη μητέρα του, Ράνια, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, μόλις μια μέρα μετά το γάμο του. Η κηδεία της γίνεται στη Σκιάθο. Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και του αδερφού του, που αποχαιρετούν τη μητέρα τους. Η κηδεία γίνεται στον ναό της Παναγίας της […] The post «Λύγισε» ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κηδεία της μητέρας του: «Πέταξε» το βιβλίο συλλυπητηρίων appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντετριμμένος o Γιώργος Αγγελόπουλος στην κηδεία της μητέρας του

Αυτό δεν το θέλω εδώ» είπε και πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του, «δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων [βίντεο]

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τις πιο δύσκολες στιγμές βίωσε το πρωί της Παρασκευής (29/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η σορός της μητέρας του μεταφέρθηκε στον ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο για τη νεκρώσιμη ακολουθία. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε νωρίτερα στο λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και […] Το άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του, «δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κηδεία της μητέρας του: «Δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σκιάθου συνοδεύοντας τη μητέρα του ηθοποιού Γιώργου Αγγελόπουλου στο ναό της Παναγίας της Λιμνιάς για τη νεκρώσιμη ακολουθία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του. Η δημοσιογράφος του ANT1 μετέφερε την εικόνα από την κηδεία: «Ο […] Το άρθρο Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κηδεία της μητέρας του: «Δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής