Ζ. Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να τις δημοσιοποιήσω, αν θέλετε να το κάνει άλλος για εσάς

23:27 - 14/02/2020

Την απόφαση του Γιάνη Φαρουφάκη να δημοσιοποιήσει τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015 σχολίασε με ανάρτησή της στα αγγλικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε το tweet, τάγκαρε το προφίλ του κ. Βαρουφάκη και ανέφερε: «Πολύ λίγο πολύ αργά, @yanisvaroufakis. Αυτές οι ηχογραφήσεις θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί το 2015. Αναρωτιέμαι γιατί δεν τις υποβάλλατε σε μένα ως Πρόεδρο της Βουλής. Είναι επειδή θα τις δημοσιοποιούσα; Είμαι ακόμα διατεθειμένη, αν θέλετε να το κάνει άλλος για εσάς». Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να δημοσιοποιήσω τις ηχογραφήσεις, αν θέλετε να το κάνει άλλος για εσάς

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της σχολιάζει την απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη να παραδώσει τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015 στη Βουλή.   The post Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να δημοσιοποιήσω τις ηχογραφήσεις, αν θέλετε να το κάνει άλλος για εσάς appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο