Kαταγγελία: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του

17:37 - 29/09/2023

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών προχώρησε την Παρασκευή ο ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης. Οπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ,  αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες. Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη […] The post Kαταγγελία: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Βισκαδουράκης: Καταγγέλλει ότι εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του

Στο Live News εμφανίστηκε την Παρασκευή (29/9) ο Θανάσης Βισκαδουράκης καταγγέλλοντας ότι εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του. Ο γνωστός ηθοποιός, ανέφερε ότι αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή, κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του, αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται με χρέη στην

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Εισπρακτική “βούτηξε” την αποζημίωση του πλημμυροπαθή πεθερού μου»

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα το πρωί 29.09.2023 ο Θανάσης Βισκαδουράκης, τονίζοντας πως εισπρακτική εταιρεία πήρε τις 6.500 ευρώ της αποζημίωσης που είχαν καταβληθεί στον πλημμυροπαθή πεθερό του. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως τα χρήματα «έκαναν φτερά» από τον τραπεζικό λογαριασμό του πεθερού του: «Με πήρε τώρα τηλέφωνο ο πεθερός μου […] The post Θανάσης Βισκαδουράκης: «Εισπρακτική “βούτηξε” την αποζημίωση του πλημμυροπαθή πεθερού μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”