Έξαλλοι στη Μιανμάρ με το πορνό που γυρίστηκε σε βουδιστικό ναό μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας
00:35 - 15/02/2020
Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι της Μιανμάρ μετά την ανάρτηση πορνό βίντεο διαρκείας 12 λεπτών που φέρεται να έχει κινηματογραφηθεί στην Μπαγκάν, το σημαντικότερο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας από την UNESCO.
Στο βίντεο, όπως αναφέρει το protothema.gr, πρωταγωνιστεί ένα ζευγάρι Ιταλών ηλικίας 23 ετών με σκουλαρίκια και τατουάζ στα σώματά τους.
Το ζευγάρι των Ιταλών ανήρτησε το βίντεο στην ιστοσελίδα Pornhub στην οποία έχουν το κανάλι με το όνομα «YeeesYeeesYeees».
Σύμφωνα με την πορνογραφική ιστοσελίδα το κανάλι των Ιταλών έχει 81.000 εγγεγραμμένους χρήστες με τα βίντεό τους να έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 35 εκατ. views από τη
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr