Μαίρη Χρονοπούλου: Επειγόντως στο νοσοκομείο – Είχε σοβαρό ατύχημα

14:58 - 02/10/2023

«Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της….», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εσπευσμένα η Μαίρη Χρονοπούλου στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε μεταφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας το μεσημέρι της Δευτέρας 2/10, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ωστόσο, ο Μάκης Δελαπόρτας δεν έκανε περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, παράλληλα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Στην εντατική βρίσκεται η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως ενημέρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτηση στα social media, μετά από ατύχημα που είχε η ηθοποιός μέσα στο σπίτι της. Στην τηλεόραση της ΕΡΤ μίλησε ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Αντώνης Μοσκοΐτης, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή. «Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ […] Το άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε. Την δυσάρεστη είδηση To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στην εντατική έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της, όπως έκανε γνωστό ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Nεότερα για την κατάσταση της υγείας της μετέφερε ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Αντώνης Μποσκοΐτης μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4”. “Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)