Σαφάρι με 5 μέτρα για τους φοροφυγάδες – Στόχος να βρεθούν 2 δισ. για να χρηματοδοτηθούν πρόσθετες παροχές

10:37 - 03/10/2023

Ο κρατικός κορβανάς έκλεισε και το κλειδί το κρατούν οι Οίκοι αξιολόγησης, τουλάχιστον μέχρι να μας δώσουν την επενδυτική βαθμίδα! Για να χρηματοδοτούν πρόσθετες παροχές και μέτρα η κυβέρνηση θα πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα από το φοροδιαφυγή και συγκεκριμένα να μειώσει κι άλλο το κενό των εισπράξεων στο ΦΠΑ. Όλα τα άλλα πάνε στον αγώνα για την […] The post Σαφάρι με 5 μέτρα για τους φοροφυγάδες – Στόχος να βρεθούν 2 δισ. για να χρηματοδοτηθούν πρόσθετες παροχές appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα 5 μέτρα για τους φοροφυγάδες – Στόχος να βρεθούν 2 δισ. για φοροελαφρύνσεις και πρόσθετες παροχές

Τα αδήλωτα εισοδήματα και η πάταξη της φοροδιαφυγής βρίσκονται στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής. Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να βρεθούν επιπλέον έσοδα 2 δισ. κάθε χρόνο σε μόνιμη βάση έως το 2026, για τη χρηματοδότηση νέων φοροελαφρύνσεων. Συγκεκριμένα την τελευταία 4ετία έχουν προκύψει επιπλέον έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό, σε σταθερή βάση, της τάξεως των 2,5 δισ. ευρώ. Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι στόχος είναι το 2026 το επιπλέον ποσό που θα προκύψει για τον κρατικό κορβανά σε μόνιμη και ετήσια βάση να είναι επιπλέον 2 δισ. ευρώ. Τα εν λόγω επιπλέον αυτά έσοδα σε συνδυασμό με την μεγέθυνση της οικονομίας, θα καλύψουν μέρος

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”