Συγκλονιστικός ο επικήδειος της κόρης του Γιάννη Ιωαννιδη: Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε

14:28 - 05/10/2023

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν σήμερα τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών, έχοντας περάσει δύο δύσκολα χρόνια με προβλήματα υγείας. Στον Άγιο Ιωάννη Βούλας πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για όλους όσους ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον τεράστιο «Ξανθό» αλλά δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη όπου θα […] Συγκλονιστικός ο επικήδειος της κόρης του Γιάννη Ιωαννιδη: Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο σπαρακτικός επικήδειος της κόρης του Ιωαννίδη: «Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε»

Ράγισε καρδιές και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης η μονάκριβη κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη, στον επικήδειο που εκφώνησε στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Βούλας. Μάλιστα, επέλεξε τους στίχους από ένα αγαπημένο τραγούδι του «ξανθού», από την πιστή φίλαθλο του Άρη και της Εθνικής ομάδας, Μαρινέλας, για να τον αποχαιρετήσει. «Αγαπημένε μου πατέρα, λατρεμένε […] Το άρθρο Ο σπαρακτικός επικήδειος της κόρης του Ιωαννίδη: «Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”