Σεπόλια: Χώρισαν και εκείνος για να την εκδικηθεί έριξε φόλα στον σκύλο της

10:37 - 06/10/2023

Ένα δικαστικό θρίλερ με ανταλλαγή μηνύσεων, ασφαλιστικά μέτρα και βαριές καταγγελίες βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους με αρκετά επώδυνο τρόπο, όπως μαρτυρά το περιεχόμενο των καταθέσεων τους στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 μια 40χρονη γυναίκα, κάτοικος Σεπολίων, κατέφυγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι το πρωί […] The post Σεπόλια: Χώρισαν και εκείνος για να την εκδικηθεί έριξε φόλα στον σκύλο της appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδιανόητο! Χώρισαν και εκείνος για να την εκδικηθεί έριξε φόλα στον σκύλο της

ΣΕΠΟΛΙΑ: Ένα δικαστικό θρίλερ με ανταλλαγή μηνύσεων, ασφαλιστικά μέτρα και βαριές καταγγελίες βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους με αρκετά επώδυνο τρόπο, όπως μαρτυρά το περιεχόμενο των καταθέσεων τους στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 μια 40χρονη γυναίκα, κάτοικος Σεπολίων, κατέφυγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι το πρωί της 21ης Σεπτέμβρη και ώρα 11:30, το κατοικίδιο της, ένα σκυλί ράτσας γκριφόν κανίς, επτά ετών, έφαγε ένα μπαλάκι πλασμένο με τροφή και κομμάτια από γυαλί το οποίο κάποιος είχε πετάξει στο μπαλκόνι

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”