Κωνσταντοπούλου για ηχογραφήσεις Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να τις δημοσιοποιήσω εγώ

10:39 - 15/02/2020

Δηκτική απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την απόφασή του να παραδώσει τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015 στη Βουλή έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη για ηχογραφήσεις: Γιατί δεν μου τις έδωσες το 2015; Θα τις δημοσιοποιήσω και τώρα

Διαβάστε το στο

Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να δημοσιοποιήσω τις συνομιλίες

Αιχμηρή απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτηση στα Social Media τόνισε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να δημοσιοποιήσω τις συνομιλίες δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη για τις ηχογραφήσεις: Είμαι διατεθειμένη να τις δημοσιοποιήσω εγώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία που της έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και του απάντησε άμεσα. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας με ανάρτηση της  τονίζει ότι θα έπρεπε να τις είχε παραδώσει το 2015 και όχι σήμερα, σχεδόν 5 χρόνια μετά. Παράλληλα, εκφράζει την απορία γιατί δεν τις υπέβαλε όταν διατελούσε… Read more » The post Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη για τις ηχογραφήσεις: Είμαι διατεθειμένη να τις δημοσιοποιήσω εγώ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»