Κωνσταντοπούλου για ηχογραφήσεις Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να τις δημοσιοποιήσω εγώ
10:39 - 15/02/2020
Δηκτική απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την απόφασή του να παραδώσει τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015 στη Βουλή έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη για ηχογραφήσεις: Γιατί δεν μου τις έδωσες το 2015; Θα τις δημοσιοποιήσω και τώρα
Διαβάστε το στο Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να δημοσιοποιήσω τις συνομιλίες
Αιχμηρή απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτηση στα Social Media τόνισε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Είμαι διατεθειμένη να δημοσιοποιήσω τις συνομιλίες δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη για τις ηχογραφήσεις: Είμαι διατεθειμένη να τις δημοσιοποιήσω εγώ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία που της έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και του απάντησε άμεσα. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας με ανάρτηση της τονίζει ότι θα έπρεπε να τις είχε παραδώσει το 2015 και όχι σήμερα, σχεδόν 5 χρόνια μετά. Παράλληλα, εκφράζει την απορία γιατί δεν τις υπέβαλε όταν διατελούσε… Read more »
The post Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη για τις ηχογραφήσεις: Είμαι διατεθειμένη να τις δημοσιοποιήσω εγώ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr