Σε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στον Βόλο»

12:58 - 09/10/2023

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. «Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινουργιου: Δέχομαι απειλες για τη ζωη μου

Οπως εξομολογήθηκε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα της πρωινής εκπομπής της στον Alpha, δέχεται απειλητικά μηνύματα: «Να πω ότι είμαι σε κατάσταση σοκ, δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο που είναι στον Βόλο», «Άντε βρε νούμερο, με τους κλόουν όλους, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα», ήταν μερικά από τα […] Κατερίνα Καινουργιου: Δέχομαι απειλες για τη ζωη μου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Καινούργιου για Μπέο: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα και τραμπουκισμούς»

Στο επίκεντρο του σχολιασμού στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν οι ομοφοβικές απόψεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Καινούργιου για Μπέο: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα και τραμπουκισμούς» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)