Κ. Μητσοτάκης: Στο πλευρό του Κ. Μπακογιάννη – «Είμαι σίγουρος ότι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει»

11:00 - 12/10/2023

Τη βεβαιότητα ότι από το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Μπακογιάννης θα συνεχίσει την «καλή δουλειά» που έχει γίνει στον δήμο Αθηναίων εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε… Κ. Μητσοτάκης: Στο πλευρό του Κ. Μπακογιάννη – «Είμαι σίγουρος ότι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωινή βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας για Μητσοτάκη και Μπακογιάννη – «Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει»

Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπό του για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Η βόλτα τους ξεκίνησε λίγο πριν από τις 10:00 και κατέληξαν λίγο αργότερα στην πλατεία Βικτωρίας. Εκεί […] The post Πρωινή βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας για Μητσοτάκη και Μπακογιάννη – «Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στήριξη Μητσοτάκη σε Μπακογιάννη: «Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει» (εικόνες & βίντεο)

Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Η βόλτα τους ξεκίνησε περίπου στις 10:00 και κατέληξαν λίγο αργότερα στην πλατεία Βικτωρίας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μητσοτάκης: Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει στο Δήμο

Περιοδεία στην πλατεία Βικτωρίας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (12/10) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως είναι σίγουρος ότι «οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει» στην πόλη. Παράλληλα, σε σύντομη δήλωσή του επεσήμανε ότι η πρωτεύουσα είναι τουριστικός προορισμός ολόκληρο το χρόνο […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει στο Δήμο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Συναλλαγές με POS: Πώς θα μειωθούν οι προμήθειες – Ποιους αφορά το μέτρο

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα νέα ρεκόρ στην Titan και οι φήμες για το άλμα στην Τεχνική Ολυμπιακή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το Δημόσιο καθυστερεί τις πληρωμές στους κατασκευαστές

Αλέξης Πατέλης στη «Ν»: Οι αξιολογήσεις «τρώγονται» γιατί χαμηλώνουν το κόστος δανεισμού και βοηθάνε στην ανάπτυξη

Intrakat: Περαιτέρω βελτίωση μεγεθών για το 2024 βλέπει η διοίκηση του Ομίλου

Διάβαζε αναγγελίες θανάτου. Και ανακάλυψε τη δημογραφική επιστήμη