Τζιτζικώστας: «Στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών στην Κ. Μακεδονία»

14:58 - 15/10/2023

«Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στους 11 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν σήμερα επαναληπτικές εκλογές. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν και στη σημερινή πολύ σημαντική εκλογική διαδικασία όπου ολοκληρώνονται οι εκλογές της αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς […] Το άρθρο Τζιτζικώστας: «Στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών στην Κ. Μακεδονία» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρ. Σταϊκούρας: Εργαζόμαστε συστηματικά για να αλλάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών

Σταϊκούρας: «Τις πρώτες 15 ημέρες του Οκτωβρίου συνεχίσαμε απρόσκοπτα, με σχέδιο, μεθοδικότητα και αποτελεσματικές δράσεις για σύγχρονες υποδομές και έξυπνες μεταφορές στη χώρα» τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας. Η ανάρτηση του υπουργού για τις δράσεις των πρώτων 15ημερών του Οκτωβρίου έχει ως εξής: -Υπογράψαμε, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τη σύμβαση για τη λειτουργία & τη συντήρηση του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Η πόλη εντός του 2024 αποκτά ένα από τα πιο σύγχρονα Μετρό στην Ευρώπη, προσφέροντας γρήγορες, άνετες, ασφαλείς, φθηνές και «πράσινες» μετακινήσεις. -Δίνουμε ριζικές λύσεις εκσυγχρονί

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά