Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει πως κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη»
15:58 - 17/10/2023
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για την καριέρα της, τη σχέση που έχει με τα παιδιά της αλλά και για τη απόφαση να μείνει με τη μητέρα της τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει κάνει λάθη καθώς υπήρξαν στιγμές που έβαλε τις προσωπικές της ανάγκες πάνω από την καριέρα της. Η ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχω ακούσει […]
The post Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει πως κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μυρτώ Αλικάκη: “Έχω ακούσει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη”
Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γιους της, τις φήμες που έχει ακούσει κατά καιρούς σχετικά με το άτομό της, αλλά και για την επιλογή της να μείνει μαζί με τη μητέρα της. “Η σχέση με τους γιους μου νιώθω […]
The post Μυρτώ Αλικάκη: “Έχω ακούσει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr