Φορτούνης: "Είμαι έτοιμος για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ"
22:21 - 15/02/2020
Ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε πως νιώθει πανέτοιμος να αγωνιστεί και κόντρα σε Άρσεναλ - ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ματιέ Βαλμπουενά.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φορτούνης: «Πατάω καλά στο γήπεδο, είμαι έτοιμος για τα ματς με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, δήλωσε έτοιμος για τα επόμενα απαιτητικά παιχνίδια, μίλησε για την κατάστασή του, ενώ εκθείασε τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον οποίο θεωρεί ότι μπορούν να συνυπάρξουν στον αγωνιστικό χώρο.
Διαβάστε το στο Φορτούνης: «Πατάω καλά στο γήπεδο, είμαι έτοιμος για τα ματς με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, δήλωσε έτοιμος για τα επόμενα απαιτητικά παιχνίδια, μίλησε για την κατάστασή του, ενώ εκθείασε τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον οποίο θεωρεί ότι μπορούν να συνυπάρξουν στον αγωνιστικό χώρο.
Διαβάστε το στο tanea.grΦορτούνης: «Πατάω καλά στο γήπεδο, είμαι έτοιμος για τα ματς με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ»
Διαβάστε το στο tovima