Ανδρουλάκης: «Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά»
20:09 - 17/10/2023
Έριξε την «βόμβα» ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ
Το άρθρο Ανδρουλάκης: «Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ και με το κέντρο και με την προοδευτική αριστερά
«Καταθέτουμε αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών και αναμένουμε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης
Διαβάστε το στο tovimaΝίκος Ανδρουλάκης: Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά»....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά
Διαβάστε το στο sinidisi.grΑνδρουλάκης: «Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά»
«Μπορούμε να νικήσουμε τη ΝΔ με συμμαχίες προγραμματικές»
Διαβάστε το στο e-daily.grΝίκος Ανδρουλάκης: «Έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά – Δεν μπαίνω σε παζάρια»
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Εύα Αντωνοπούλου μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη νίκη του Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου Αθηναίων. Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί και με το προοδευτικό Κέντρο και με την προοδευτική Αριστερά, ενώ παράλληλα άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και
Το άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης: «Έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά – Δεν μπαίνω σε παζάρια» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr