Τεχνητή νοημοσύνη και “αντανακλαστικά Κατρούγκαλου”

09:00 - 22/10/2023

Του Άγη Βερούτη Έχουμε καιρό να μιλήσουμε για την Τεχνητή Νοημοσύνη και βλέπω με ενθουσιασμό, ολοένα και παραπάνω να εξαγγέλλονται νέες εφαρμογές της στη λειτουργία του ελληνικού κρατικού μηχανισμού. Για να είμαι ειλικρινής παρατηρώ όλες αυτές τις εξαγγελίες όχι χωρίς κάποια μικρή ανησυχία, ότι προσπαθούμε να πηδήξουμε στις τελευταίες και πιο φιλόδοξες εφαρμογές της Τεχνητής […] The post Τεχνητή νοημοσύνη και “αντανακλαστικά Κατρούγκαλου” appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Τεχνητή Νοημοσύνη μπήκε και στα αυτοκίνητα

Οι ψηφιακοί βοηθοί πλέον θα βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Από τη στιγμή που υπάρχει η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) ήταν απλά θέμα χρόνου το πότε θα αρχίσει να χρησιμοποιείται και στα αυτοκίνητα. Έτσι λοιπόν την αρχή την κάνει η DS Automobiles η οποία ξεκινά μια δοκιμαστική περίοδο χρήσης του ChatGPT στην οποία θα μετέχουν 20.000 οδηγοί. […] The post H Τεχνητή Νοημοσύνη μπήκε και στα αυτοκίνητα appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε το στο Newsauto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025