Στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

18:28 - 22/10/2023

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί το Ισραήλ τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ισραηλινή πλευρά. Πρόκειται για την επίσκεψη η οποία θα γινόταν την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι σήμερα επισκέφτηκε το Ισραήλ ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ την Τρίτη αναμένεται να επισκεφτεί τη χώρα Το άρθρο Στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο Ισραήλ για συνάντηση με τον Νετανιάχου ο Κ.Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Ισραήλ, όπου σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση στην Ιερουσαλήμ με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα. Η επίσκεψη είχε αναβληθεί «για λόγους ασφαλείας» όπως υποστήριζε η κυβέρνηση. The post Στο Ισραήλ για συνάντηση με τον Νετανιάχου ο Κ.Μητσοτάκης appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σε λίγο συνάντηση με Νετανιάχου

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιείται την ώρα που σε διεθνές επίπεδο γίνεται προσπάθεια να αποτραπεί η χερσαία επίθεση από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και να μην εξελιχθεί ακόμα χειρότερα η ανθρωπιστική κρίση στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι του πρωθυπουργού ήταν να πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας.  […] The post Στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σε λίγο συνάντηση με Νετανιάχου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας