Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ

12:58 - 23/10/2023

Σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη υποβλήθηκε νωρίτερα, σήμερα, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Η επέμβαση έγινε λόγω στένωσης στην Οσφυϊκή Μοίρα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “Θριάσιο”. Αναμένεται σήμερα να λάβει εξιτήριο και το επόμενο διάστημα θα αναρρώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών. «Ο Δημήτρης […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.Σύμφωνα με την ΕΡΤ η χειρουργική επέμβαση του Δημήτρη Κουτσούμπα στη σπονδυλική στήλη πραγματοποιήθηκε στο Θριάσιο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν επιτυχής. Σήμερα θα νοσηλευτεί και αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Κουτσούμπας: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, λόγω στένωσης στην οσφυϊκή μοίρα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “Θριάσιο”. Αναμένεται σήμερα να λάβει εξιτήριο και το επόμενο διάστημα θα αναρρώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών». Ο Δ. Κουτσούμπας «ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό της […] Το άρθρο Δημήτρης Κουτσούμπας: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)