Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά με πυραύλους της ευρωπαϊκούς δορυφόρους

14:09 - 23/10/2023

Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά μέχρι τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους πλοήγησης και ασφαλών επικοινωνιών, ανέφερε σήμερα η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

SpaceX: Έπεσαν οι υπογραφές για να θέσει σε τροχιά ευρωπαϊκούς δορυφόρους

Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά μέχρι τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους πλοήγησης και ασφαλών επικοινωνιών, ανέφερε σήμερα η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και τα κράτη μέλη της Ε.Ε. δεν έχουν δώσει ακόμη την τελική έγκριση για τη συμφωνία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία επικαλείται αξιωματούχους. […] Το άρθρο SpaceX: Έπεσαν οι υπογραφές για να θέσει σε τροχιά ευρωπαϊκούς δορυφόρους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η SpaceX στέλνει στο διάστημα τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους

Μια ιστορική συμφωνία υπέγραψε η SpaceX με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, καθώς αναμένεται να θέσει σε τροχιά έως και τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους πλοήγησης και ασφαλών επικοινωνιών, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν έχουν δώσει ακόμη την τελική έγκριση για την εκτόξευση δορυφόρων […] The post Η SpaceX στέλνει στο διάστημα τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

SpaceX: Συμφωνία με την ESA για να θέσει σε τροχιά ευρωπαϊκούς δορυφόρους

Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά μέχρι τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους πλοήγησης και ασφαλών επικοινωνιών, ανέφερε σήμερα η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν έχουν δώσει ακόμη την τελική έγκριση για τη συμφωνία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία επικαλείται αξιωματούχους. […] SpaceX: Συμφωνία με την ESA για να θέσει σε τροχιά ευρωπαϊκούς δορυφόρους on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά ευρωπαϊκούς δορυφόρους

Η SpaceX εκτόξευσε το ευρωπαϊκό τηλεσκόπιο Euclid με πύραυλο Falcon 9 τον Ιούλιο και πρόκειται να εκτοξεύσει το επόμενο έτος ένα ευρωπαϊκό διαστημικό σκάφος που θα ερευνήσει έναν αστεροειδή.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

ΕΕ: Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά με πυραύλους της ευρωπαϊκούς δορυφόρους

Tα κράτη μέλη της ΕΕ δεν έχουν δώσει ακόμη την τελική έγκριση για τη συμφωνία με τη Space X, σύμφωνα με τη Wall Street Journal Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά μέχρι τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους πλοήγησης και ασφαλών επικοινωνιών, ανέφερε σήμερα η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και τα κράτη μέλη της ΕΕ […] The post ΕΕ: Η SpaceX υπέγραψε συμφωνία για να θέσει σε τροχιά με πυραύλους της ευρωπαϊκούς δορυφόρους appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Πάσχα: Τελευταίο κουδούνι στα σχολεία την Παρασκευή

Κρίση στην Αϊτή: Το συμβούλιο μετάβασης θα ορκιστεί και θα αναλάβει εντός της ημέρας

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν μωρό δελφίνι στη Λουιζιάνα – Αναζητούνται οι δράστες

ΗΠΑ: Η βουλή της Αριζόνα τάσσεται υπέρ της κατάργησης νόμου που απαγορεύει εντελώς την άμβλωση

Παράταση στη στέψη της Παρί έβαλε η Μονακό

Με «τεσσάρα» στον τελικό η Αταλάντα