Κωνσταντοπούλου: Αφού φοβάται ο Βαρουφάκης ας δώσει σε εμένα το στικάκι – Νόμιμη η δημοσιοποίηση
11:24 - 16/02/2020
Πρόσκληση στον Γιάνη Βαρουφάκη να δώσει σε εκείνη τις συνομιλίες των συνεδριάσεων του 2015 στο Eurogroup για να τις δημοσιεύσει, απηύθυνε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκτιμώντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών «για κάποιο λόγο φοβάται.
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντοπούλου: Προσκαλώ τον Βαρουφάκη να μου δώσει το στικάκι -Προφανώς για κάποιοι λόγο φοβάται να το δημοσιοποιήσει
Διαβάστε το στο Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Ας δώσει σε μένα το στικάκι με τους διαλόγους, αφού φοβάται
Αφού φοβάται ο Βαρουφάκης ας δώσει σε εμένα το στικάκι, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Διαβάστε το στο tanea.grΚωνσταντοπούλου: Αν ο Βαρουφάκης φοβάται, να μου δώσει τις συνομιλίες να τις δημοσιοποιήσω εγώ
Ο Γιάνης Βαρουφάκης ενδεχομένως φοβάται να δημοσιοποιήσει το υλικό των συνομιλιών των Eurogroup, ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών να της παραδώσει τις συνομιλίες ώστε η ίδια να τις δημοσιοποιήσει αμέσως. Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η δημοσιοποίηση των συνομιλιών δεν […]
The post Κωνσταντοπούλου: Αν ο Βαρουφάκης φοβάται, να μου δώσει τις συνομιλίες να τις δημοσιοποιήσω εγώ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr