Κωνσταντοπούλου: Αφού φοβάται ο Βαρουφάκης ας δώσει σε εμένα το στικάκι – Νόμιμη η δημοσιοποίηση

11:24 - 16/02/2020

Πρόσκληση στον Γιάνη Βαρουφάκη να δώσει σε εκείνη τις συνομιλίες των συνεδριάσεων του 2015 στο Eurogroup για να τις δημοσιεύσει, απηύθυνε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκτιμώντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών «για κάποιο λόγο φοβάται.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντοπούλου: Προσκαλώ τον Βαρουφάκη να μου δώσει το στικάκι -Προφανώς για κάποιοι λόγο φοβάται να το δημοσιοποιήσει

Διαβάστε το στο

Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Ας δώσει σε μένα το στικάκι με τους διαλόγους, αφού φοβάται

Αφού φοβάται ο Βαρουφάκης ας δώσει σε εμένα το στικάκι, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κωνσταντοπούλου: Αν ο Βαρουφάκης φοβάται, να μου δώσει τις συνομιλίες να τις δημοσιοποιήσω εγώ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ενδεχομένως φοβάται να δημοσιοποιήσει το υλικό των συνομιλιών των Eurogroup, ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών να της παραδώσει τις συνομιλίες ώστε η ίδια να τις δημοσιοποιήσει αμέσως. Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η δημοσιοποίηση των συνομιλιών δεν […] The post Κωνσταντοπούλου: Αν ο Βαρουφάκης φοβάται, να μου δώσει τις συνομιλίες να τις δημοσιοποιήσω εγώ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ρέντης: Συναγερμός από φωτιά σε αποθήκες εργοστασίου

Εξινχιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ (Βίντεο)

Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο Συλλόγο Θυμάτων Τεμπών – Η αντίδραση Καρυστιανού

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο στην Τούμπα

Νίκος Λαζαρίδης: Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος οινοποιός

Ισπανία: Πολύ βαριά ήττα για τους σοσιαλιστές σε περιφερειακές εκλογές