Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 69χρονο που σκότωσε την 42χρονη κόρη του

16:46 - 25/10/2023

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 69χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κινήθηκε η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 69χρονο που σκότωσε την 42χρονη κόρη του

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 69χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κινήθηκε η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά το έγκλημα […] The post Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 69χρονο που σκότωσε την 42χρονη κόρη του appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Φονικό στη Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 69χρονο πατέρα

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 69χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κινήθηκε η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά το […] Φονικό στη Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 69χρονο πατέρα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ