Γιώργος Αγγελόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία για τη γιορτή της Δήμητρας Βαμβακούση

19:00 - 26/10/2023

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν πριν από περίπου ένα μήνα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση. Ωστόσο μια μέρα μετά τον γάμο ο ηθοποιός και επιχειρηματίας βυθίστηκε στο πένθος, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας του, Δήμητρας – Φωτογραφίες

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, τα social media πλημμύρισαν με αναρτήσεις, φωτογραφίες και ευχές από To άρθρο Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας του, Δήμητρας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»