Νίκος Συρίγος: «Η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2000. Είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο τα τελευταία 13 χρόνια»

18:58 - 28/10/2023

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και στον Τάσο Ιορδανίδη για τις δύο κόρες του αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε με την πρώην σύζυγό του το διαζύγιο τους. Αναφέρθηκε επίσης μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του, η οποία είναι καθηλωμένη σε καροτσάκι τα τελευταία 13 χρόνια. «Η Εύα δεν είναι […] The post Νίκος Συρίγος: «Η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2000. Είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο τα τελευταία 13 χρόνια» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Συρίγος: «Η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2000 και είναι 13 χρόνια καθηλωμένη σε αμαξίδιο»

Στην εκπομπή «Μπαμπάδες» με τον Τάσο Ιορδανίδη βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Συρίγος, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε […] The post Νίκος Συρίγος: «Η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2000 και είναι 13 χρόνια καθηλωμένη σε αμαξίδιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»