Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξίδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»
12:00 - 30/10/2023
Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα (30/10) το πρωί ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους.Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα (30/10) το πρωί ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους.Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι ο Βόλος επιστρέφει στην ομαλότητα, ενώ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσους τον αντιπολιτεύονται και επιχειρούν όπως λέει να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Είναι σίγουρος πως θα παραμείνει δήμαρχος στην πόλη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»
Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ: «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΑχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»
Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το πρωί συνέντευξη τύπου και εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους. Ο δήμαρχος Βόλου περιέγραψε την κατάσταση στην πόλη… Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι ο Βόλος επιστρέφει στην ομαλότητα. Ο δήμαρχος Βόλου χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσους τον αντιπολιτεύονται και επιχειρούν όπως λέει να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Είναι σίγουρος πως θα παραμείνει […]
The post Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.grΑχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»
Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι ο Βόλος επιστρέφει στην ομαλότητα. Ο δήμαρχος Βόλου χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσους τον αντιπολιτεύονται και επιχειρούν όπως λέει να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Είναι σίγουρος πως θα παραμείνει δήμαρχος στην πόλη για πολλά χρόνια ακόμη. «Η πόλη μέχρι και τον Μάρτιο θα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έως […]
The post Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr