Light: Σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο live μου»
22:09 - 30/10/2023
Στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου απαντά ο Light μετά τα σχόλια στο live του Fame Story
To άρθρο Light: Σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο live μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Light για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live»
Σκληρή απάντηση έδωσε ο Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο σχετικά με το χθεσινό ξέσπασμα του παρουσιαστή για όσα ανέφερε ο Light […]
The post Light για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grLight για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live»
Σκληρή απάντηση έδωσε ο Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τους χαρακτηρισμούς «ανύρπακτος» και «άσχετος» Ένα σχόλιο του Light στο Fame Story για το ρεμπέτικο τραγούδι, ήταν η αφορμή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά του τράπερ μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο Light θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εκείνον. Μέσα από λογαριασμό […]
The post Light για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr