Πάνος Σκουρλέτης: Πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

12:58 - 03/11/2023

Ο Πάνος Σκουρλέτης θα μεταβεί εντός της ημέρας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για την ταυτοποίηση του διαδικτυακού τρολ «Πεν Νταλαούρα». Ο Πάνος Σκουρλέτης θα απευθυνθεί σήμερα (03/11) στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τις επιθέσεις εις βάρος του από τρολ του διαδικτύου. Την Πέμπτη (02/11), από το περιβάλλον του πρώην Υπουργού τονίσθηκε ότι τα ψεύτικα προφίλ είναι πρόβλημα για το πολιτικό σύστημα, ενώ, επισημάνθηκε ακόμη […] The post Πάνος Σκουρλέτης: Πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Σκουρλέτης: Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ – «Στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος»

Πάνος Σκουρλέτης: Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, μετέβη σήμερα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου […] Το άρθρο Πάνος Σκουρλέτης: Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ – «Στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ – «Στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος»

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, μετέβη σήμερα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το ζήτημα των τρολ, ανάμεσα στα οποία και ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα».

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πάνος Σκουρλέτης: Τι παρέδωσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πάνος Σκουρλέτης: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του γνωστοποίησε τις καταγγελίες που κατέθεσε Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Ο κύριος Σκουρλέτης παρέδωσε στις Αρχές δημοσιεύσεις συγκεκριμένων λογαριασμών στα social media οι οποίες, όπως ανέφερε, τον εξυβρίζουν και τον στοχοποιούν και ζήτησε, σε […] The post Πάνος Σκουρλέτης: Τι παρέδωσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή