«Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου!»

20:39 - 20/10/2019

Στην κάμερα του PAOKTV μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ενδεκάδα αλλά και στην έλευση του Άμπελ Φερέιρα. Αναλυτικά όσα είπε: Για την επιστροφή του: «Είναι έξι μήνες, είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί ήξερα αυτόν τον τραυματισμό και μπορούσα πιο εύκολα να δουλέψω. Εγώ γύρισα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιεϊρίνια: "Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, επέστρεψε στη δράση μετά από έξι μήνες και ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου για την αποθέωση. Εκτίμησε ότι με το σύστημα του Αμπέλ Φερέιρα οι ασπρόμαυροι βγάζουν περισσότερες φάσεις και τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει εξτρέμ.

Διαβάστε το στο Sport24

Βιεϊρίνια: Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου- Για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνιο Βιεϊρίνια, μίλησε μετά από τη νίκη του Δικεφάλου επί της Λαμίας (3-0), τονίζοντας ότι τα όσα έζησε σήμερα με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος δεν περιγράφονται. PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα! Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV: Για την επιστροφή του: «Είναι έξι μήνες, είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί ήξερα αυτόν τον τραυματισμό και μπορούσα πιο εύκολα να δουλέψω. Εγώ γύρισα πριν τους έξι μήνες. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Έχω καιρό να δουλέψω, έκανα το πρώτο βήμα και πρέπει να συνεχίσω την ίδια πορεία. Για την αποθέωση των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Δεν περιγράφεται

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Χάντκε και το βάρος του κόσμου

Ο Πέτερ Χάντκε γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1942 στο Γκρίφεν της Αυστρίας. Ηταν γιος του Γερμανού Εριχ Σένεμαν και της Μαρίας Χάντκε, που καταγόταν από την Αυστρία και τη Σλοβενία. Το 1961 πήγε στο Γκρατς της Αυστρίας για να σπουδάσει Νομικά. Εγώ τότε ήμουν τριτοετής φοιτητής της Αρχιτεκτονικής της ίδιας πόλης.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»