Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

18:46 - 04/11/2023

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Αστέρα ο Παναιτωλικός, με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει αποστολή. Απόντες ο τιμωρημένος Πέρεθ και οι τραυματίες Καρέλης-Μπακάκης. Στην αποστολή συμμετέχουν: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίαζ, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναιτωλικός: Οδυνηρή ήττα από τον Αστέρα των δέκα παικτών

Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος, ο Παναιτωλικός ήταν κάκιστος δημιουργικά και υπέστη οδυνηρή ήττα με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Ατυχές ξεκίνημα και ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’ με γκολ-καραμπόλα του Μιριτέλο. Ανέβηκαν μετά το 20’ οι Αγρινιώτες, είχαν δοκάρι με Πέδρο, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα. Πίεση από την αρχή του δευτέρου μέρους από τον Τίτορμο, μεγάλη δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Αποβολή Καρμόνα στο 65’ και αριθμητικό πλεονέκτημα. Ανακάτεψε την τράπουλα ο Πετράκης, αλλά οι φιλοξενούμενοι με σθεναρή άμυνα πήραν τη νίκη. Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»

33χρονος πέθανε ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο με την παρέα του στα Ιωάννινα