«Χειρόφρενο» σε όλα τα ΜΜΜ την Τρίτη: 24ωρη απεργία για το ασφαλιστικό

08:15 - 17/02/2020

Μαζικό «μπλακ άουτ» θα σημειωθεί αύριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο lifo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Χειρόφρενο» σε όλα τα ΜΜΜ αύριο Τρίτη λόγω απεργίας των εργαζομένων

Χωρίς Μέσα μαζικής μεταφοράς θα μείνει την προσεχή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου η Αθήνα, λόγω απεργίας των εργαζομένων. Συγκεκριμένα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο μετά από τις αποφάσεις των Σωματείων των εργαζομένων στο σύνολο των συγκοινωνιακών εταιριών να συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ) διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό. Ειδικότερα, δεν θα… Read more » The post «Χειρόφρενο» σε όλα τα ΜΜΜ αύριο Τρίτη λόγω απεργίας των εργαζομένων appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Χειρόφρενο» σε όλα τα ΜΜΜ την Τρίτη: 24ωρη απεργία για το ασφαλιστικό

Μαζικό «μπλακ άουτ» θα σημειωθεί αύριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στην κατάθεση του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό. Για ένα 24ωρο θα παραμείνουν ακινητοποιημένα λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ και μετρό, ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά θα παραμείνουν δεμένα, λόγω […] The post «Χειρόφρενο» σε όλα τα ΜΜΜ την Τρίτη: 24ωρη απεργία για το ασφαλιστικό appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lifo.gr

Αντζελίνα Τζολί: Εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν- Δεν κάνουμε αρκετά για να τα προστατεύσουμε

Ιρλανδία: Παμπ που έκλεισε λόγω του lockdown μετατράπηκε σε νοσοκομείο άγριων ζώων

Φάουτσι: Πιθανό να φοράμε και το 2022 μάσκες- Οι ΗΠΑ προσεγγίζουν τους 500.000 νεκρούς

Malcolm X: Η οικογένειά του λέει πως επιστολή δείχνει ότι αστυνομία και FBI συνωμότησαν για τη δολοφονία του

Μάσκες: Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται για υπερκοστολογημένες αναθέσεις

Κορωνοϊός: Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων