Έπεσε αεροσκάφος στην θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε

19:58 - 09/11/2023

Πτώση δικινητήριου αεροσκάφους της αερολέσχης Χανίων, κατέπεσε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης 09/11/2023 στην θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε. Σύμφωνα με το Flashnews το αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντας είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαίδας με προορισμό το αεροδρόμιο στο Μάλεμε, το οποίο χρησιμοποιείται από τέτοιου είδους μικρά αεροσκάφη. Όμως επειδή είχε νυχτώσει, ο πιλότος έκανε […] Το άρθρο Έπεσε αεροσκάφος στην θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χανιά: Νεκροί οι δυο επιβάτες του μικρού αεροσκάφους που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε

Νεκροί είναι οι δυο επιβάτες του ανεμόπτερου που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά το απόγευμα της Πέμπτης 09/11. Εντοπίστηκαν 5 μέτρα από την παραλία του Μάλεμε ενώ το μικρό αεροσκάφος ήταν βυθισμένο στη θάλασσα σε βάθος 2 μέτρων. Πρόκειται για δύο άνδρες οι οποίοι παρελήφθησαν από πλωτό του λιμενικού και μεταφέρονται στη ξηρά προκειμένου να παραληφθούν […] The post Χανιά: Νεκροί οι δυο επιβάτες του μικρού αεροσκάφους που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά