Κατερίνα Καινούργιου: «Με λένε βρώμικη αυτοί που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση, να σταματήσει εδώ η χυδαιότητα»

12:09 - 13/11/2023

Τέλος σε όσα γράφονται και λέγονται για την ίδια, μετά τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Με λένε βρώμικη αυτοί που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση, να σταματήσει εδώ η χυδαιότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργή από την Κατερίνα Καινούργιου: «Με λένε βρώμικη, άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση» (βίντεο)

Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρα και το ξέρουν και οι τηλεθεατές μου αυτό και όσοι συνεργάζονται μαζί μου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Αλεξάνδρου – Τούνη: Το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και η οικογενειακή φωτογραφία με τον Πάρη τους

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Δεν δεχόταν τις απιστίες μου, είχε εκρήξεις»

Lip Tint: Το προϊόν που βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ των it girls – 5 για να επιλέξεις

Γιώργος Λιανός: Απαντά για το αν παντρευτούν με την Κωνσταντίνα Καραλέξη – «Θα το κάνουμε για πάρτη μας»

Ιώαννα Τούνη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Διασκέδασαν πρώτο τραπέζι στον Κωνσταντίνο Αργυρό – Βίντεο

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι φωτογραφίες με την μητέρα της και οι ευχές για τα γενέθλιά της