«Άνοιγμα» Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση: «Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά».

22:37 - 14/11/2023

Μέσω ανάρτησης στο Facebook - Πρόσκληση συμμετοχής των μελών στα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο και Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά

Έκκληση στους Έφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο, Αλέξη Χαρίτση να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεργαστούν μαζί του απευθύνει με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε στο facebook τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Live News, την πρώτη μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και αναφέρει χαρακτηριστικά: Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, ... Περισσότερα To άρθρο Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο και Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις: «Ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης» πριν τα Χριστούγεννα…

Ξύλο στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό – Βίντεο

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Politico: Στα χέρια του Πούτιν οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα