Εκδήλωση για τα 75 χρόνια της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας

12:51 - 17/02/2020

Ο Γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Γιώργος Μαυρίκος και ο Μπάμπης Βορτελίνος Αντιπρόεδρος της κλαδικής του Δημοσίου, υπεύθυνος για την Ευρώπη θα είναι ομιλητές της εκδήλωσης του συνδικάτου ΟΤΑ ν. Λάρισας με αφορμή την εκδήλωση για τα 75 χρόνια προσφοράς, αγώνων και θυσιών για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Μέσα www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο ert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κασίγιας υποψήφιος πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ίκερ Κασίγιας επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας. Ο σπουδαίος Ισπανός τερματοφύλακας θα είναι ο αντίπαλος του νυν προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. «Ναι, θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όταν γίνουν οι εκλογές. Μαζί θα βάλουμε την Ομοσπονδία στο σημείο που της αξίζει, στο υψηλότερο του κόσμου. Έχω ενημερώσει για την απόφασή μου τον πρόεδρο του συλλόγου μο, της Πόρτο, στον οποίο εκφράζω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου. Δουλεύουμε με το μέγιστο σεβασμό για την υποψηφιότητά μας. Ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Πάμε!

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ert.gr

Το τελευταίο σύμβολο της μετεμφυλιακής Ελλάδας

Spam e-mail ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Έβρος: Δεν λήγει ο συναγερμός (video)

Στο πλευρό του ΕΟΔΥ οι «Γιατροί του Κόσμου»

Nέος χώρος αιμοδοσίας από το Π.Γ.Ν. «Αττικόν»

Κίνα: «Έξυπνα» γυαλιά εντοπίζουν κρούσματα Covid-2019