Απολογία Πισπιρίγκου: «Θα είμαι για πάντα η μαμά της Τζωρτζίνας, δεν θα πείραζα ούτε μια τρίχα της, αρνούμαι τις κατηγορίες»
17:37 - 15/11/2023
Ξεκίνησε στις 3 ακριβώς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.
«Ήμουν και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς. Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου να πειράξω μια τρίχα από τη κόρη μου. Εδώ δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Η Τζωρτζίνα γεννήθηκε το 2013 στη Πάτρα, είχα ομαλή εγκυμοσύνη. Γεννήθηκε με καισαρική γιατί έκανε παλμούς τις τελευταίες ώρες του τοκετού», είπε αρχίζοντας την απολογία της η κατηγορούμενη μιλώντας συχνά για τη πρωτότοκη κόρη της σε ενεστώτα χρόνο.
Με σπασμένη φωνή και δάκρυα
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πισπιρίγκου: Ήμουν, είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας – Αρνούμαι την κατηγορία
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκίνησε την απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. «Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω απλά ήμουν, είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς», είπε αρχικά. Έπειτα τόνισε πως αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία, λέγοντας: «Την κατηγορία την αρνούμαι […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr