«Παίζει» η επιστροφή Λόπεθ στον Βόλο

18:46 - 15/11/2023

«Παίζει» η επιστροφή Λόπεθ στον Βόλο 15/11/2023 Βόλος και Κώστας Μπράτσος έλυσαν τη συνεργασία τους, με τους κυανέρυθρους που θέλουν να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του κοιτάζοντας στο εξωτερικό. Μία από τις επιλογές που βρίσκονται μέσα στους υποψήφιους είναι ο Άνχελ Λόπεθ, που αποτελεί ένα γνώριμο πρόσωπο στην ομάδα της Μαγνησίας καθώς είχε καθίσει στον πάγκο της τη σεζόν 2020-2021, πριν αναλάβει για λίγο τον Ατρόμητο. Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τη Σουρκόν του Ουζμπεκιστάν, είχε αναλάβει το καλοκαίρι τον Εθνικό Άχνας, αποχώρησε από την κυπριακή ομάδα και η π

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος: Επίσημη η επιστροφή του Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία

Ο Άνχελ Λόπεθ ξεκινάει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Βόλου, με τους κυανέρυθρους να ανακοινώνουν την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία. Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός που έφυγε από τον Εθνικό Άχνας συμφώνησε με τους Βολιώτες και επιστρέφει στον πάγκο των κυανέρυθρων για δεύτερη φορά. Η ανακοίνωση του Βόλου: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την […] The post Βόλος: Επίσημη η επιστροφή του Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Βόλος: Επιστροφή Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο

Ο Άνχελ Λόπεθ ξεκινάει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Βόλου, με τους κυανέρυθρους να ανακοινώνουν την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία. Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός που έφυγε από τον Εθνικό Άχνας συμφώνησε με τους Βολιώτες και επιστρέφει στον πάγκο των κυανέρυθρων για δεύτερη φορά. Η ανακοίνωση του Βόλου: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την […] The post Βόλος: Επιστροφή Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»