Η τελευταία Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Xρυσοστόμου στην Αθήνα

16:09 - 16/11/2023

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ – Ένα σπουδαίο, πνευματικό και ιστορικό γεγονός, έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες στην πόλη των Αθηνών. Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄, από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, έως και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 – ώρα 11:00 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου υποδέχθηκε το Αγρίνιο

Την Τίμια Κάρα του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 19 Νοεμβρίου να προσκυνήσουν οι πιστοί της περιοχής  στον  Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου. Με εκκλησιαστικές τιμές  το Αγρίνιο υποδέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/11) την Τιμία  Κάρα του Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Η υποδοχή έγινε στις 17:40 με λαμπρότητα στην κεντρική πλατεία όπου την Τιμία Κάρα κόμισε ο  Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ με τη συνοδεία Πατέρων της Ιεράς Μονής. Μετά την υποδοχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, επικεφαλής του Κλήρου, των Αρχών και του Λαού, η Τιμία Κάρα μεταφέρθηκε  με λιτανευτική πομπή στον Ιερό

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο