Balenciaga: Σάλος με τη φούστα-πετσέτα των 695 ευρώ που λάνσαρε – Τους τρόλαρε μέχρι και η IKEA

11:37 - 17/11/2023

O κόσμος της μόδας έχει συνηθίσει να προκαλεί με τα ασυνήθιστα, αντισυμβατικά και προκλητικά ρούχα που παρουσιάζει στην αγορά. Για άλλη μια φορά, ο oίκος υψηλής ραπτικής «Balenciaga» τάραξε με την τελευταία δημιουργία του. Το νέο ένδυμα που κυκλοφόρησε αν και ιδιαίτερο και εναλλακτικό έγινε γρήγορα sold-out. Αυτό δεν είναι άλλο από μια φούστα-πετσέτα αξίας 695 ευρώ. Είναι μια πολύ φανταχτερή φούστα πετσέτας; Είναι φτιαγμένη από κασμίρ; Έχει κουμπιά από μινκ; Όχι, είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: μια φούστα από πετσετέ βαμβάκι που μοιάζει ακριβώς με μια πετσέτα που θα τύλιγε βιαστικά κάποιος γύρω από τη μέση του μετά το ντους. Αλλά σε αντίθεση με μια πετσέτα, η οποία συχνά ξετυλίγεται μόνη τ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο οίκος Balenciaga προκάλεσε σάλο με τη φούστα «πετσέτα» των 695 ευρώ – Τους τρόλαρε το IKEA

Τάραξε τα νερά της μόδας ο οίκος υψηλής ραπτικής Balenciaga, καθώς η τελευταία του δημιουργία έχει προκαλέσει πάταγο! Πρόκειται για μια φούστα την οποία ο οίκος υψηλής ραπτικής Balenciaga έχει λάνσαρει πρόσφατα και δεν είναι τίποτε άλλο από μια πετσέτα μπάνιου. Η τιμή της είναι για μεγάλα βαλάντια, καθώς η αγορά από το site του ... Περισσότερα To άρθρο Ο οίκος Balenciaga προκάλεσε σάλο με τη φούστα «πετσέτα» των 695 ευρώ – Τους τρόλαρε το IKEA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Balenciaga: «Πανικός» με τη φούστα – πετσέτα των 695 ευρώ – Το τρολάρισμα από την ΙΚΕΑ

H «ΙΚΕΑ» τρόλαρε την πολυτελή μάρκα και δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός μοντέλου που αντιγράφει το προϊόν τους στην τιμή των 16 ευρώ.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”