Ράνια Τζίμα: «Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές, έκανα σε 3 μήνες ότι εξετάσεις υπήρχαν»

10:00 - 18/11/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Μιχάλη […] The post Ράνια Τζίμα: «Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές, έκανα σε 3 μήνες ότι εξετάσεις υπήρχαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ράνια Τζίμα: «Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές, έκανα σε 3 μήνες ότι εξετάσεις υπήρχαν – Ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το ένα αυτί, το δεξί»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το τσιγάρο, τις εξετάσεις που έκανε ώστε να αποκλείσει κάποια άσχημα πράγματα, αλλά και το νευρολογικό αυτοάνοσο που έπαθε. Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το τσιγάρο, τις εξετάσεις που έκανε ώστε να αποκλείσει κάποια άσχημα πράγματα, αλλά και το νευρολογικό αυτοάνοσο που έπαθε. «Η αίσθηση που δίνω στους ανθρώπους είναι ότι είμαι πολύ ήρεμη, αλλά πολλές φορές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ράνια Τζίμα: “Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές – Σε τρεις μήνες έκανα ό,τι εξετάσεις υπάρχουν”

Η Ράνια Τζίμα ήταν στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” το Σάββατο. Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για το τσιγάρο και το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει, “Η αίσθηση που δίνω στους ανθρώπους είναι ότι είμαι πολύ ήρεμη. Αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι έτσι εξωτερικά, μέσα τους βράζουν. Και μαζεύουν πράγματα“, είπε […] The post Ράνια Τζίμα: “Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές – Σε τρεις μήνες έκανα ό,τι εξετάσεις υπάρχουν” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»