Προκαλεί ο «δράκος των Εξαρχείων»: «Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω»

21:28 - 22/11/2023

Αμετανόητος παρουσιάστηκε ο Σύρος «δράκος» των Εξαρχείων. Στην απολογία του στους αστυνομικούς ομολόγησε πως «τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω», ενώ είπε επίσης ότι επέλεγε τις μικροκαμωμένες. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου άνδρα από τη Συρία, ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες για αλλεπάλληλες επιθέσεις σε Το άρθρο Προκαλεί ο «δράκος των Εξαρχείων»: «Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδιανόητα προκλητικός ο «δράκος των Εξαρχείων»: «Έίχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε»

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ο δράστης ενώ ήταν προφυλακισμένος για το ίδιο αδίκημα αφέθηκε ελεύθερος. Προκλητικός εμφανίστηκε ο «δράκος των Εξαρχείων» μπροστά στους αστυνομικούς, μετά τη σύλληψή του για επιθέσεις και απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών και μιας ανήλικης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, μετά τη σύλληψή του […] The post Αδιανόητα προκλητικός ο «δράκος των Εξαρχείων»: «Έίχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας