Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου – Οι όροι που έθεσε
16:58 - 23/11/2023
Η συνταξιούχος διέθεσε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου «για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» όπως δήλωσε 1SHARES Συγκινεί η κίνηση μίας συνταξιούχου αγρότισσας στο Μεσολόγγι, να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου αγόρασε ένα ασθενοφόρο και το διέθεσε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου «για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου», όπως δήλωσε, ενώ σύμφωνα με το […]
The post Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου – Οι όροι που έθεσε appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μεσολόγγι: Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο – Οι όροι που έθεσε
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και ουσιαστική χειρονομία προχώρησε η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου, δωρίζοντας ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στον τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, το οποίο ήδη ετέθη σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και ουσιαστική χειρονομία προχώρησε η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου, δωρίζοντας ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στον τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, το οποίο ήδη ετέθη σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.Σύμφωνα με το messolonghinews.gr, η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου είναι συνταξιούχος αγρότισσα, που ζει στο Μεσολόγγι και έκανε τη δωρεά επειδή χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή της στο νοσοκομείο της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗλικιωμενη δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομειο Μεσολογγιου
Αθηνά Παπαχρήστου Αγρότισσα???????? Δώρισε 1 ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου???? Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο Νοσοκομείο της Πάτρας Συνήθως δεν υπήρχε ασθενοφόρο Μια φορά που υπήρξε… έπαθε βλάβη στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΧΙ #ΕΣΥ_για_ολους Αθηνά Παπαχρήστου Αγρότισσα????????Δώρισε 1 ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου????Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μουστο Νοσοκομείο της ΠάτραςΣυνήθως δεν υπήρχε […]
Ηλικιωμενη δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομειο Μεσολογγιου - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr